Hudiksvalls Sjöbodar

Familjerätt


Familjerätt är ett område med många olika delar. Vi har en bred kompetens inom samtliga områden och hjälper Dig med de olika frågor som kan uppstå vid skilsmässa/separation, dödsfall, arvs- och testamentsfrågor mm.

Vår spetskompetens är dock utan tvekan vårdnadstvister, eller mer korrekt uttryckt tvister mellan föräldrar som inte kan komma överens om var deras barn skall bo och i vilken omfattning barnen skall träffa båda föräldrarna.

Denna typ tvister är alltid otroligt känslomässiga för den enskilde och det finns ofta en betydande risk för att barnen det trots handlar om till del kan fara illa. För att komma fram till en så bra lösning som möjligt för barnen, som självfallet alltid kommer i första rummet, men även för föräldrarna, krävs att man har ett ombud med gedigen juridisk kompetens och en bred erfarenhet av att driva dessa frågor i och utanför domstolarna.

Vi jobbar dagligen med denna typ av frågor och uppträder regelbundet med goda resultat i olika domstolar och vi kan utan tvekan påstå att vi har den gedigna kunskap som behövs för att hjälpa Dig i en vårdnadstvist.

Besöksadress

Skvallertorget 1
Hudiksvall

Postadress

Box 24
824 21 Hudiksvall

Telefon

Telefon 0650-100 63
Fax 0650-170 63

Mobiltelefon

Tord Krokström 070-641 30 09
Jan Nyman 070-394 74 11

E-post info(a)krokstromsadvokat.se
www.krokstromsadvokat.se

Villaägarnas Riksförbund Personskade Förbundet RTP Sveriges Advokatsamfund
Drift & Produktion Atellus AB